Bel ons gerust! 

0486 – 472552

 
Ma t/m Vr   Op afspraak
Zaterdag 10.00 - 16.00
Zondag Gesloten
   


                    

 

 

 
 

Zijn de tafels en stoelen ook in het echt te bezichtigen?

Luxetafels.nl heeft, naast de webshop, ook een grote showroom en een magazijn van 2000m2 in Gassel (Brabant), waar alles te bekijken is. Ook op zaterdag kunt u bij ons terecht, wij zijn zes dagen per week geopend. Houd voor de open zondagen onze website in de gaten! 

Kan ik ook zelf een tafel samenstellen?

Jazeker, tafelbladen en onderstellen kunt u naar eigen wens combineren. Wij hebben een ruim assortiment. In de webshop kunt u kiezen voor een complete tafel, maar  u kunt ook per mail aangeven welk onderstel of tafelblad u wenst. Wilt u de tafelbladen en onderstellen eerst zien? Kom dan naar de showroom en ons magazijn in Gassel.

Zijn de onderstellen ook in een andere kleur leverbaar?

De onderstellen van smeedijzer kunnen we in verschillende kleuren aflakken of poedercoaten. De poedercoat behandeling kost € 125,- extra. Onderstel wordt eerst gescopeerd en daarna gepoedercoat. Nooit meer roest. De metaallak behandeling kost niets extra, echter is er een kans dat er in de loop van tijd roest ontstaat.

Waar ligt Gassel ?

Het mooie dorpje Gassel ligt aan de Maas in Nederland (Brabant), net onder Nijmegen, tussen Grave en Cuijk. Vanaf Utrecht is het een uurtje rijden.

Bezorgt Luxetafels.nl ook?

Zeker weten. En dat betekent niet dat we slechts de tafel bij u op de stoep zetten. Wij plaatsen de tafel op de juiste plaats in uw huis. Onze medewerkers komen altijd met twee personen. Dankzij diverse handige hulpmiddelen komt de tafel perfect op de juiste plaats te staan. Verder bezorgen wij door heel Nederland, België en Duitsland. In Nederland bezorgen wij bij bestellingen vanaf € 950,- zelfs gratis.